header_v2_refrigeration1645px1080px.jpg

De toekomst van koeling is nu

Als wereldwijde leverancier en fabrikant van HVAC-systemen staan we erom bekend comfortabele en duurzame omgevingen voor alle mensen en regio's ter wereld te scheppen. Naast ons grensverleggend werk in de HVAC-sector zijn we ook bijzonder actief in de koelingsector. 

Refrigeration_contentblock1.jpg

Bij Daikin blijven we toegewijd investeren in koeling om ons aandeel in de markt te vergroten. Met de overname van Zanotti in 2016 zijn we weer een stap dichter bij ons doel om een grote speler te worden in de sector. We nodigen u uit om deel uit te maken van ons internationaal team en samen met ons de koel- en vriessystemen van morgen te ontwikkelen. 

Kom ons team versterken

Als vernieuwers en leiders proberen we altijd een stapje voor te zijn op de rest ... En koeling vormt daarop geen uitzondering! Koeling is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. We zijn dan ook op zoek naar de beste koelingprofessionals om Daikin naar de voorgrond te brengen in deze sector. 

refrigeration_industrial.png
refrigeration_heroshot.jpg
 

Daikin-koeling

We kunnen hoge energie-efficiëntie en betrouwbaarheid garanderen, en streven daarom ook om leiders in de commerciële en industriële koeling te zijn.