Skip to main content

Íme, a hűtéstechnika jövője

A HVAC rendszerek világszintű forgalmazójaként és gyártójaként a világ valamennyi személye és régiója számára kényelmes és fenntartható környezetek fejlesztésével váltunk elismertté. A HVAC ágazatban végzett forradalmi tevékenységeink mellett a hűtési ágazatba is nagy összegű befektetéseket eszközöltünk. 

bg-image

A Daikin vállalat elkötelezte magát a hűtéstechnikai beruházások mellett, és terveink között szerepel piaci részvételünk kiszélesítése is e területen. A Zanotti 2016-os felvásárlásával egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy az ágazat egyik legversenyképesebb szereplőjévé váljunk. Csatlakozzon nemzetközi csapatunkhoz a jövő hűtéstechnikai rendszereinek fejlesztésében és létrehozásában. 

bg-image

Csatlakozzon csapatunkhoz

Az innováció és a vezető ipari szerep jegyében mindig lépéselőnyre törekszünk – és e tekintetben a hűtéstechnika sem képez kivételt. Mivel a hűtéstechnika üzleti stratégiánk kulcsfontosságú része, a legalkalmasabb hűtéstechnikai szakembereket keressük ahhoz, hogy a Daikin az ágazat élvonalába kerülhessen. 

bg-image

Daikin hűtéstechnika

A magas fokú energiahatékonyság és a megbízhatóság biztosítása révén vezető szerepet töltünk be a kereskedelmi és ipari hűtés területén. 

Find more information

Take a tour in our virtual showroom

Need help?

Find more information

Corporate Information

Need help?

Find more information

Corporate Information

Need help?

Looking for a new challenge?

Need help?