International Young Graduate Program

Werken aan zee

Talent is onze drijvende kracht. Daarom zijn we op zoek naar mensen vol energie die ons team willen versterken! Al eens gedacht of jouw talent past bij ‘s werelds nummer één in klimaatbeheersing?

In het teken van de aanhoudende groei werven wij 20 nieuwe, vaste productiecollega’s aan. Waarom is dit gegeven uitzonderlijk? Lies, HR Manager en Jimmy, Production Manager leggen het uit.

Lies: “Normaalgezien starten collega’s binnen productie op interimbasis, gevolgd door een tijdelijk contract waarna ze de kans krijgen mee te doen aan selecties voor een contract van onbepaalde duur. We beseffen natuurlijk dat het voor mensen met een vast contract moeilijk is om een vast contract op te geven voor een tijdelijke positie bij ons. Om deze reden willen we nu mensen met relevante ervaring en een vast contract ergens anders de kans geven om direct met een vast contract bij ons te beginnen.”

Jimmy: “Zo ziet een standaardpad eruit van onze collega’s in productie: Je start als monteerder met de nodige ondersteuning van ons intern trainingscentrum en een buddy die samen met jou aan de lijn staat. Via ons intern doorstroombeleid is het mogelijk om in verschillende opleidingen te stappen zoals de brazeeropleiding. Brazeren is een van de kerncompetenties bij ons. Er wordt zelfs een wereldwijde wedstrijd georganiseerd tussen alle Daikin fabrieken rond brazeren.”

Lies: “Naast de verschillende interne opleidingen, zijn er ook heel wat interne vacatures waar productiecollega’s met een vast contract op kunnen solliciteren. Zo kunnen ze hun toekomst zelf in handen nemen, en bijvoorbeeld doorgroeien tot Groupleader, eerste leidinggevende of een meer technische functie.” “Functies binnen kwaliteit of veiligheid liggen zeker ook binnen de mogelijkheden” weet Jimmy aan te vullen.

Lies: “Zoals je kan zien hebben wij heel wat in de aanbieding. Om de twijfelaars te overtuigen, organiseren we op 14/11 en 21/11 een meet and greet met fabrieksbezoek. Zo kunnen ze al eens proeven van onze productieomgeving, en onze collega’s van HR ontmoeten. Inschrijven kan via onderstaande link.

“We zien je graag dan! “