replacementtechnology-710x460.png

Manufacturing Traineeship

Ostend - Belgium

Binnenkort je diploma op zak en op zoek naar een eerste ervaring?

Zin om jouw professionele loopbaan vanuit een ander perspectief te starten?

Op zoek naar een opportuniteit binnen een internationaal en verrijkende omgeving maar je wil je niet beperken tot één enkel expertisedomein?

Dan is dit je kans!

Daikin Europe biedt je de kans om je carrière op te bouwen op je eigen ritme om zo de job te vinden die het best bij je past!

Studeer je binnenkort af als ingenieur, heb je interesse in een productieomgeving én beschik je over leidinggevend talent?

Zoek niet verder, dan ben jij het profiel die wij zoeken!

Het programma

Ons nieuw Manufacturing Traineeship biedt je de kans om je interessegebieden te verkennen, maar ook de kans om je competenties te ontwikkelen terwijl jij ontdekt in welk domein je wenst door te groeien.

Je start met een vast contract en gedurende een jaar ga je aan de slag als leidinggevende in de productie voor 80% van je tijd. Daarnaast ondersteun je ook enkele projecten ter verbetering van onze productie omgeving voor 20%. Zo maak je deel uit van ons improvement team.

Dagelijks krijg je de kans om te leren van jouw collega’s en van jouw manager en dit vooral on-the-job. Daarbovenop leer jij wat het is om te werken in een internationale omgeving. In dit traineeship bouw je je  kennis en ervaring op in verschillende domeinen.

Na afloop van dit jaar kijken we samen met jou waar je talent en interesse het best passen binnen Daikin. Dit kan een leidinggevende rol of een engineering rol zijn, of net een heel andere opportuniteit.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu via jobs@daikineurope.com en stuur ons je cv en motivatiebrief!

 

Related vacancies

DX Technician

Rhône-Alpes/Auvergne - France

Hotline Technician

BRON - France