replacementtechnology-710x460.png

Internship HR International Mobility & Organizational Development

Ostend - Belgium

Ons International Mobility & Organisational Development Team van Daikin Europe
is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om ons in Oostende te versterken.

Het International Mobility Team is verantwoordelijk om de in het buitenland tewerkgestelde werknemers te ondersteunen voor, tijdens en na hun internationale opdracht. Hierdoor bouw je zowel kennis op met betrekking tot internationale tewerkstelling, alsook rond ‘softere’ HR-thema’s als evaluatie, loopbaanopvolging, e.d.

Job content

Hiernaast word je ook betrokken in het team Organisational Development, die instaat voor topics binnen de EMEA-regio als strategische HR-planning, successieplanning, management- & leiderschapsontwikkeling, e.d. waar je kan meewerken aan projecten in deze domeinen.

Stage volgen bij ons betekent dat je de kans krijgt om te proeven van een brede waaier aan opdrachten: zowel operationele taken als projecten behoren tot je takenpakket.
Daarnaast geven we je ook de kans om zelfstandig te werken en staan we open voor jouw  input en ideeën. Doorheen je stage kan je altijd rekenen op de ondersteuning, begeleiding en kennis van je collega’s en stagebegeleider! 

Profile

Je bent een gemotiveerde master- of bachelor student in een HRM-gerelateerd domein.

Je werkt zowel graag zelfstandig als in team.

Je werkt planmatig en houdt ervan zowel operationeel als conceptueel bezig te zijn.

Je wil op het einde van je stage en verschil gemaakt hebben door het boeken van zichtbare resultaten.

Je bent op zijn minst twee maanden beschikbaar.

Je hebt een goede kennis van het Engels.

 

Our offer

Je komt terecht in een dynamische en teamgerichte werkomgeving, met een luisterend oor voor jouw ideeën en verwachtingen.

Je kan zelfstandig werken aan jouw eigen taken en projecten, waar je de geleerde theorie omzet in de praktijk en waarbinnen de collega’s steeds jouw klankbord zijn.

De multiculturele en internationale context van Daikin als multinational, geeft je heel wat opportuniteiten om te groeien en bij te leren

 

Related vacancies

DX Technician

Rhône-Alpes/Auvergne - France

Hotline Technician

BRON - France