replacementtechnology-710x460.png

HR Business partner

Ostend - Belgium

Het HR team van Daikin Europe is op zoek naar een nieuwe HR business partner. In deze job ben je het HR-aanspreekpunt voor een aantal afdelingen van Daikin Europe, vooral in Oostende maar ook in Brussel.
Binnen het team van HR Business partners word jij onze specialist op vlak van sociale wetgeving. Je benadert de HR-uitdagingen van je afdelingen ook graag vanuit een analytische hoek, om vanuit de facts & figures tot de juiste acties en voorstellen te komen.  

 

Job content

Je hebt een nauw contact met de managers van je afdelingen en je coacht hen dagelijks in de HR uitdagingen en vragen die ze hebben:

  • Rekrutering: Samen met het rekruteringsteam zorg je voor een goede opvolging en rekrutering van de vacatures binnen je afdelingen. Je werkt mee aan acties om de instroom te verbeteren.
  • Evaluaties: Samen met je collega HR Business partners organiseer je het jaarlijkse performance review proces voor de medewerkers en het management.
  • Retentie: Samen met de managers van je afdelingen, werk je acties uit om de retentie te verbeteren: zoals het versterken van interne doorgroeimogelijkheden, carrière ontwikkeling, maar ook workshops en analyses hierrond.
  • Rapporteringen: je zorgt zelf voor de nodige rapporteringen van je afdelingen, die je ook automatiseert en verbetert.
  • Sociaal juridische expertise: Je volgt de HR-trends en ontwikkelingen in het Belgisch arbeidsrecht en zorgt indien nodig voor vertaling en implementatie binnen de afdeling in overleg met onze HR Legal expert.

 

 

Profile

  • Opgeleid en leergierig: Je bezit een Master diploma, met voorkeur in rechten of een economische richting. Je bent geboeid door sociaal recht en je schoolt je hier graag in bij.
  • Analytisch: Je bent sterk in het analyseren van problemen. Bovendien kan je met de nodige nauwkeurigheid rapporten opstellen, cijfers ontleden d.m.v. IT-tools (zoals Excel) en er de juiste conclusies uit trekken. Je speelt dus met cijfers.
  • Resultaatgericht en zin voor initiatief : Je bent in staat om ‘out of the box’ te denken. Je neemt initiatieven om de projecten te laten evolueren en hebt een focus op het uiteindelijke resultaat. Hierin heb je een flexibele attitude met de nodige hands-on aanpak.
  • Taalvaardig: Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, maar ook in het Engels kan je vlot communiceren met collega’s en externe partners. Je doet dit ook altijd op een diplomatische manier.
  • Je werkt 3-4 dagen per week vanuit Oostende. Je bent bereid om 1 tot 2 dagen vanuit ons kantoor in Brussel (Anderlecht) te werken.

 

Our offer

 

Een uitdagende functie in de Europese hoofdzetel van een internationaal denkende en opererende onderneming. Een job waarin je zelf verantwoordelijkheid opneemt, in ruil voor de nodige flexibiliteit die je toelaat een goed evenwicht te vinden tussen werk- en privéleven. Een actief loopbaanbeleid en opportuniteiten voor interne mobiliteit geven je de kans je carrière in eigen handen te nemen. Een competitief verloningspakket met een waaier van aantrekkelijke voordelen.

 

Related vacancies

DX Technician

Rhône-Alpes/Auvergne - France

Hotline Technician

BRON - France