DAIKIN FACTORY IMAGE.jpg

Technische Profielen

Location: Ostend

Zandvoordestraat 300, 8400 Oostende

Ben jij een team-player, op zoek naar de juiste ploeg?

Zoek niet verder en kies voor een boeiende job met veel toekomstmogelijkheden bij een wereldspeler.

Job content 

  • Je start in een opleidingstraject van 2 jaar. Tijdens dit traject schuif je elke 3 maanden door naar een andere functie. Je maakt kennis met de verschillende afdelingen binnen onze productiesite in Oostende en krijgt de kans om je sterktes en interesses verder te ontdekken. Je leert werken met hoogtechnologische machines en maakt kennis met de verschillende productieprocessen. Je leert Daikin door en door kennen.
  • We dompelen je onder in de Japanse productiefilosofie en wordt een expert in het uitwerken van kaizen-voorstellen (voortdurende verbetering). Veiligheid, kwaliteit, werken in zelfsturende teams, .. niets zal nog geheimen hebben voor jou.
  • Na je opleiding, sta je aan het begin van jouw carrière binnen Daikin: je start in een vacante functie, die zo dicht mogelijk aansluit bij je profiel. Op termijn zijn er mogelijkheden om intern door te groeien. Je kan je verder bekwamen tot een technische expert (onderhoud, kwaliteit, testing ..) of jouw leiderscapaciteiten inzetten om jouw team te leiden.

Profile

  • Diversiteit is belangrijk voor onze onderneming. Deze functie staat open voor zowel gemotiveerde schoolverlaters als ervaren kandidaten die een nieuwe wending aan hun loopbaan willen geven.
  • Heb je een technisch diploma (TSO of BSO), ben je kwaliteitsbewust, zie je de voordelen van ploegwerk en hou je ervan om samen met collega’s een topproduct af te leveren? Contacteer ons dan vandaag!

Job Offer

We zijn een financieel gezond bedrijf op de internationale markt en zijn gedreven door innovatie. Met deze troeven kunnen we jou heel wat toekomstmogelijkheden aanbieden.

Daikin wordt gedragen door zijn medewerkers die professionaliteit en initiatief hoog in het vaandel dragen. In ruil voor jouw kennis, creativiteit en inzet bieden we je een vaste job, een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra legale voordelen, uitdaging, doorgroeimogelijkheden en een ruim opleidingsaanbod.